Fillmar

Deze zeer aansprekende getalenteerde pony is een pony die graag voor je werkt! Hij is een mooie gebouwde met veel front. Fillmar heeft dan ook altijd veel looplust, zijn fijne instelling en een makkelijke zelf houding maakt hem een ideale (wedstrijd) pony!

Fill springt eruit door zijn zeer goeie galop die makkelijk sluit en bewerkbare fijne draf , zijn stap is voldoende ruim en vanuit de schouder. De zijgangen zijn goed bevestigd en doet hij erg makkelijk. De knappe Fill wordt te koop aangeboden door overstapt van pony naar paard.

Hij heeft veel wedstrijd ervaring en is veel op buitenrit geweest en is dan ook verkeersmak, zowel bos als strand vind hij erg leuk. Is Z geklasseerd.

Door zijn uitstaling en zijn ruimte in zijn gangwerk maakt hem ook geschikt voor evt starten bij de paarden. Is tot op heden uitgebracht door een jonge amazone die met hem veel ervaring heeft opgedaan. Deze pony is het beste op  zijn plaats voor een ambitieuze ruiter die nog veel met hem zou willen gaan bereiken.

Ook in de omgang is het een makkelijke pony, hij heeft geen bijzonderheden. Op het vervoer is hij heel braaf en kan zowel alleen als met een ander paard. Hij mag in alle opzichten gekeurd worden met de afspraak goed keuring kosten koper en andersom.

Geen stal gebreken en is helemaal gezond.
Video’s beschikbaar via WhatsApp.

Vraagprijs. 15.000

Voor verdere vragen mail of bel gerust!

Jessica Nijpjes 0612183382
Chantal Nijpjes: 0610114630
info@dressuurstal-nijpjes.nl

Terug naar het overzicht