In augustus 2010 werd de finale van het Rabotalentenplan gereden. Deze werd in het Z2 gewonnen door Chantal met William, in het Z1 door Jessica met Vigo (tevens overall Z) en lesklant Christina Labudzik won met Zaro het L2 (tevens overall L).

Één van de te winnen prijzen was een dressuurclinic. Helaas bleek het voor de organisatie van deze mooie competitie lastig om deze clinic door het drukke winterseizoenschema van zowel de instructie als de beschikbare accommodaties in te plannen. Maar 26 maart is het dan zover!!

De clinic zal worden gegeven door Emmelie Scholtens wie met de hengsten Westpoint en Astrix wereldkampioen werd bij de jonge paarden. Daarnaast werd zij ook meerdere malen Nederlands Kampioen, en schreef ze al vele successen op haar naam. Jessica en Chantal waarderen de inzet van KNHS regio Zeeland om deze clinic doorgang te geven en kijken er naar uit.

Clinic Winnaars Rabotalentencompetitie

Gegeven door: Emmelie Scholtens

Datum: zaterdag 26 maart 2010

Tijdstip: 16.00 – 20.00

TOEGANG IS GRATIS!

Programma en starttijden: zie hieronder

Lokatie: Manege De Eendracht, Rijkebuurtweg 8, Vrouwenpolder

Programma

16.00 – 17.00: Clinic Emmelie (L) met Christina Labudzik en Nathalie Poppe

17.00 – 18.00: Clinic Emmelie (M) met Wilma Salm en Dinja van Liere

18.00 – 19.00: Koud buffet voor genodigden en deelnemers met partner

19.00 – 20.00: Clinic Emmelie (Z) met Jessica Nijpjes en Chantal Nijpjes

Daarnaast geeft de KNHS regio Zeeland aan dat er gedurende dit evenement foto’s zullen worden gemaakt van de combinaties; een leuk initiatief! En een mooi aandenken natuurlijk. Voor meer info zie KNHS Regio Zeeland