Vandaag werd op manege de Eendracht te Vrouwenpolder de laatste selectie wedstrijd verreden in de klasse L en M voor de zeeuws kampioenschappe. Jessica en Amazing N behaalde een mooie score van 66% en dit was goed voor een 1ste plaats.

Jessica en Amazing vormen sinds Maart 2009 een combinatie. Jessica: “Amazing is een mooi groot paard met veel talent. Ik ben tevreden met het resultaat van vandaag. Hij maakt de laatste maanden veel progressie, op dit niveau was het zijn 2e wedstrijd en dit pakte goed uit. In de proeven moeten we nog meer een combinatie vormen maar daar heb ik alle vertrouwen in. In het drafgedeelte heeft hij veel gedragenheid, ook in zijn zijgangen kan hij dit al goed volhouden. Het is een leuk paard om te rijden, hij leert graag en geeft in het werken een super gevoel”

Op 5 februari worden de zeeuws kampioenschappen verreden in Heikenszand. Jessica “Ik vind het erg leuk dat ik mee mag rijden aan de zeeuws kampioenschappen. Ik heb er veel zin in en ga deze weken goed naar de kampioenschappen toe trainen”.

Amazing N