Afgelopen vrijdag reisde Dressuurstal Nijpjes samen met de hengst Chekavara N af naar het terrein van NHB Deurne. Hier werd een wedstrijd gehouden van de Subli Cup.

In een mooi versierde rijhal lieten Chantal en Chekavara zich van hun beste kant zien. Chekavara liet zich fijn rijden en trok zich niet veel aan van alle entourage. Zijn middendraf en galop kwamen zeer goed uit de verf. Met een eindscore van 76.6 punten kwamen ze op een 4e plaats.
In totaal heeft Chekavara 2 keer een Subli Cup wedstrijd gewonnen en een keer een tweede plaats. Met al deze mooie plaatsingspunten staan ze overal derde en zijn ze hiermee door naar de finale van Ermelo!


De mooi aangeklede hal van NHB Deurne.

Chantal: “Chekavara hebben wij als veulen aangekocht. Het is toch altijd even afwachten hoe ze het onder het zadel gaan doen. Met hem ben ik zeer tevreden hoe hij alles oppakt. Ondanks dat hij soms wat hengst is op wedstrijd is hij zeer constant te rijden. We zijn heel blij dat we hem in ons eigen bezit hebben. We hebben een aantal mooie wedstrijden gereden, en het is helemaal geweldig dat we door zijn naar de finale van de Subli Cup! Het deelnemers veld van deze wedstrijden is zeer groot, wat het juist leuk maakt zulke wedstrijden te rijden. Naar Deurne was voor ons een lange rit, maar ook op de trailer is hij gelukkig braaf. Ik was benieuwd hoe hij zou reageren op deze hal, maar gelukkig keek hij niet op of om. We oefenen hard door voor de finale en hopen daar een mooi resultaat neer te kunnen zetten!”

Chantal en Chekavara N