Vrijdag 23 december is het de finale van de Subli cup. Afgelopen jaar zijn er vele selectie wedstrijden door heel Nederland gehouden. De subli cup is een wedstrijd voor vier-, vijf- en zesjarigen. De 20 beste combinaties zullen aan start koment in de finale.

Chantal kwam met de imponerende vier jarige hengst Chekavara meerdere malen aan start. In zijn eerste wedstrijdjaar liet hij zien wat hij in zich heeft. Na zeer goede resultaten en meerdere overwinningen staat Chekavara op het moment 3e in de tussenstand voor de finale. In de finale zullen alle combinaties met een schone lei beginnen. De vierjarigen zullen 1 proef rijden.
Aanstaande donderdag zal Dressuurstal Nijpjes met de hengst afreizen naar Ermelo. Chantal en Chekavara zullen begin van de avond aan start komen.

Chantal: “Chekavara is al vanaf veulen in ons eigen bezit. We zijn erg blij om zo’n getalenteerd paard te bezitten. Het is een echte krachtpatser en zeer leergierig. We hebben een aantal goede selectiewedstrijden gereden, en ik ben dan ook zeer benieuwd hoe we het in de finale gaan doen. Omdat Ermelo voor ons nog een heel stuk rijden is zullen wij al op donderdag vertrekken.”

Wij zullen u via www.dressuurstal-nijpjes.nl op de hoogte houden.