Niet alleen U’ve Got It kwam gisteren aan start in Schaijk, ook Vigo N mocht aan start komen. Op het indrukwekkende terrein van Stal Swanenberg werd de Subtop verreden. Alleen kwamen ze niet uit in de Grand Prix, maar in de Lichte Tour. Tijdens het losrijden toonde Vigo N wat spanning op alle indrukken van het grote terrein. Jessica coachte Chantal en Vigo hier zeer profesioneel doorheen.


In de proef waren er aan het begin nog enkele spanningmomenten, toch hervatte Chantal, Vigo N vrij snel, en werd er een mooie proef neergezet. In een groot deelnemersveld eindigde ze op een mooie 7e plaats met 65,2%. Hiermee heeft Dressuurstal Nijpjes echt een topavond!
Chantal: “Vigo N moest na U’ve Got It, en was een beetje onrustig, er waren ook een heleboel indrukken op te doen op Stal Swanenberg. Jessica hielp mij er fijn doorheen zodat ik zijn aandacht weer terug kreeg. In de proef begonnen we nog een tikkeltje gespannen, maar dat was gelukkig maar voor kort. Ik kijk terug op een geslaagde avond, waar we weer veel geleerd en genoten hebben!”

Chantal en Vigo N tijdens de Lichte Tour in Schaijk