Chantal Nijpjes kwam woensdagavond aan de start op Manege de Kroo in Nieuw en st.joostland. Dit deed ze met twee paarden in de klasse z1.

Chantal zorgde voor een goed debuut. Als eerst van de groep kwam ze aan de start met Wynona een 8 jarige San Remo. Wynona die in eigendom is van Roos de Pagter (Van Stal de Pagter uit Grijpskerke). De merrie liep een mooie constante proef, met achten voor de appyementen. En ook de keertwendingen werden goed beloond. De score voor Wynona kwam uit op 222 in de eerste proef en 227 in de tweede proef. Dit was goed voor de 2e en de 1e plaats.

Ook kwam Chantal aan de start met de stoere hengst Resonanz. De mooie zoon van Rodiamant maakte eveneens een debuut. Hij bleef mooi geconcentreerd zeker de eerste proef, in de zijgangen score de combinatie veel achten. Ze hadden maar liefst een score van 231 punten. Ze bezette met Resonanz de eerste en de derde plaats. Resonanz is in eigendom van Carol Kras uit Nisse. Hij is goed gekeurd bij het Oldenburg en Westfalen stamboek.

Chantal” Ik ben erg tevreden over de wedstrijd. Voor mij was het even geleden dat ik in de basis aan de start gekomen ben. Vind het leuk om nu met 2 paarden weer door te werken op de wedstrijden. Allebei de paarden hebben zich fijn laten bewerken. Wynona was zeker in me draf gedeelde erg fijn. Resonanz ondanks dat hij hengst is, en het lang geleden was voor hem op wedstrijd gaf hij mij een erg fijn gevoel’. Het was een hele mooie start met allebei de paarden, het is erg leuk dat ze het werk zo fijn oppakken.”

Resonanz

Wynona