Dit weekend was helemaal volgepland met wedstrijden voor Dressuurstal Nijpjes. De vrijdag stond in het teken van de clinic, zaterdag werd de Subli cup verreden en zondag de Future Test.

Chantal is inmiddels weer voldoende hersteld van haar ongelukje om zelf weer in het zadel te klimmen en weer te verschijnen op het wedstrijdterrein. Daarom besloot ze om ook de hengst Chekavara weer zelf te starten in de selecties van de Subli Cup. Jessica heeft het paard meerdere malen uitgebracht tijdens de voorrondes van de Subli Cup en dit heeft ze erg goed gedaan. Zaterdag was de laatste selectieronde voor Chekavara en dit ging super goed, de combinatie behaalde een mooie 2e plaats met een percentage van 78,40%. Op de eerdere selecties in Geldrop en Bergen op Zoom hadden zij twee keer een eerste plaats weten te bemachtigen. Al deze resultaten bij elkaar zorgen ervoor dat zij door zijn naar de kampioenschappen op 28 december!

De proef was erg netjes gereden en Chantal had er een goed gevoel over. Ze hadden weinig steken laten vallen, vooral de uitgestrekte gangen werden met hoge cijfers beoordeeld. Het commentaar van de jury was dan ook dat het een erg nette proef was en de hengst een ware krachtpatser is!

In 2011 behaalde de combinatie een super prestatie tijdens de Subli Cup Kampioenschappen, toen behaalden zij brons! De komende tijd gaat de combinatie dan ook hard aan de slag om op 28 december in optimale vorm in de ring te verschijnen.