Zoals jullie in het vorige stuk hebben kunnen lezen heeft Jessica Chekavara N tijdelijk even overgenomen van Chantal om hem voor de Subli als nog uit te kunnen brengen, gezien Chantal haar uitval.

Chekavara liep de subli mee in Bergen op zoom mee waar hij een 1e plaats behaalde. De laatste wedstrijd haalde hij eveneens een mooie plaatsing in Aerdenhout. Dinsdagmiddag vertrekken Piet, Jessica en Chantal om in de late avond nog te starten in Geldrop.

Het is een prachtige accommodatie, en een geweldig aangeklede hal. Het is een super wedstrijd om te jonge paarden ervaring op te laten doen. Chekavara vond het spannend maar was braaf, helaas had hij de galop daardoor wat minder rug gebruik. Hij kreeg zeer positief commentaar van jury lid Jan Peeters , wat eveneens terug te lezen was met een leuk stuk op de KNHS site. http://www.knhs.nl/news.asp?pCatID=272&CatID=151&ID=25230&style=0&ppCatID=&zoomstyle=0&men=

Hij haalde een mooie score van 76,6% dit was goed voor een 1e plaats. Hiermee komt Chekavara N in het tussen klassement op een 3e plaats!!

Chantal nijpjes Chekavara N