De goede prestaties van afgelopen weekend resulteerden in een nieuwsbericht op de site van De Hoefslag. Hierbij stond een mooie foto van Vigo N (gemaakt tijdens het NK van vorige winter) gepubliceerd. Ook dit jaar zal Vigo deelnemen aan het NK, ditmaal in het ZZ-Licht. William, die afgelopen zomer op een vijfde plaats eindigde op het NK Z2 zal op zondag deelnemen aan deze halve finale. Het stukje blikt terug op de laatste suptopwedstrijd voor de halve finale en vermeld hierbij de knappe prestatie van Jessica en Chantal.

Chantal: “Het was een mooie wedstrijd met een groot en sterk deelnemersveld. Zoals al in het artikel vermeld staat gebruikten veel halve finalisten van het NK deze wedstrijd als “oefenwedstrijd”. Wij zijn er dan ook trots op om op zo’n wedstrijd als nummer 1 en 2 te eindigen.”

De Hoefslag schrijft:

“Veel deelnemers gebruikten de Subtopwedstrijd in Roosendaal als ‘oefenrondje’ voor de halve finales van de kampioenschappen die volgende week plaatsvinden. Opvallend waren de zusjes Nijpjes, die de ZZ-Licht groep op zaterdag domineerden. Zo stond Jessica Nijpjes bovenaan met Vigo (foto, v. Flemmingh) en stuurde haar tweelingzus de Rubiquil-zoon William naar het rode lint”.

Vigo N onder Jessica Nijpjes NK 2010

Het volledige artikel is te lezen op:

http://www.dehoefslag.nl/index.php/dressuur