Afgelopen vrijdag was het voor Jessica de tweede keer dat ze naar de stallen van Horse Hotel Holland afreisde. Hier is de thuisbasis van haar MacRider coach Maarten van Stek. Na een reis van maarliefst 3 1/2 uur kwam ze aan met Vigo N in Katwoude. Vanwege de lange reistijd en de vele lessen die thuis gegeven moeten worden is het voor Jessica moeilijk om wekelijks naar het hoge noorden te gaan. Toch probeert ze hier zo veel mogelijk tijd voor vrij te maken.

In de tweede les kreeg Jessica weer een hoop nuttige tips waar ze weer mee verder kan, op 25 augustus staat namelijk al de finale gepland!
Jessica: “We hebben onze tweede les achter de rug waar we weer een hoop nuttige tips mee kregen. Het is jammer dat het voor ons uit Zeeland zo ver rijden is naar Katwoude. Toch proberen we hier zo veel mogelijk tijd voor in te plannen. Ik ben nog steeds erg te spreken over de opzet van de MacRider Cup. Op maandag 6 augustus hebben wij een team dag, op deze dag komen al onze teamleden die door Maarten gecoacht worden bijeen. Deze dag staat in het teken om ons zo goed mogelijk voor te bereiden voor de finale. We kijken hier erg naar uit, want er komen een hoop nuttige dingen aan bod!”

Jessica en Vigo N, hier tijdens de halve finale van de MacRider cup!