Bericht: Ook Devil Diamant N door naar de finale van de PAVO cup

Vandaag, woensdag 14 augustus werd de halve finale van de PAVO cup voor de 5-jarigen verreden in Ermelo. Gisteren was Jessica nog in de baan te zien met de 4-jarige Estée Lauder. Vandaag had zij de 5-jarige Devil Diamant N (Diesel) onder het zadel.

Jessica: “Chantal heeft me superfijn geholpen met het losrijden, mede daardoor stond hij er fijn aan. En dat terwijl hij toch een druk weekend achter de rug had. Ik heb heerlijk gereden en had echt een wauw-gevoel! Ik ben dan ook zeer tevreden over onze prestatie van vandaag. We hebben Diesel als veulen gekocht en als je dan tussen de beste jonge paarden van Nederland rijdt, ja, dan ben je trots. We hebben de weg hier naartoe samen afgelegd en dat maakt het voor mij extra bijzonder. Natuurlijk heb ik zin in morgen, we gaan er alles aan doen om ons doel te bereiken. Kortom, we gaan knallen!”

Jessica en Devil Diamant N zijn door naar de finale van aanstaande donderdag. Met een score van 81 punten wist de combinatie een 13e plaats te behalen!

Tijdens de voorronde in Vrouwenpolder werd Devil Diamant N (Florencio x Flemmingh) geroemd om zijn losse en zeer ruime stap en om zijn zelfhouding. Hij wist zich te plaatsen voor de halve finale met 78 punten en een schitterende 1e plaats.

Voor de uitslagen van de halve finale klik -> http://www.kwpn.nl/data/events/00035205.pdf