Van 26 t/m 29 januari vond de 3e editie plaats van Masters of Dressage op Stal de Kroo te Nieuw en Sint Joosland. Ook op deze editie ontbraken Jessica en Chantal niet. In de klasse Z1 kwam Jessica aan start met Zanta Zinzy en Vilando. Chantal en Resonanz verschenen in de Z2 aan start, en in het ZZ-Zwaar kwam Vigo de baan in met Jessica.

Op de vrijdag was Chantal als eerste van de twee aan de beurt met Resonanz. In de klasse Z2 behaalden ze een 2e plaats en 221 punten. Ze hadden een paar storingen in draf wat we van de combinatie niet gewend zijn. Ook liet het duo mooie momenten zien zoals de galopwissels en de appyementen werden keurig uitgevoerd! Nadien had Chantal het idee dat resonanz niet helemaal zich zelf was en twijfelede geen moment om hem helaas uit de kur te halen.

Chantal” Heaas heb ik niet mee kunnen strijden voor e Masters maar ik had na de proef echt me twijfeles of resonaz wel helemaal zich zelf was. Ook met het oog op de kampioenschappen heb ik in goed overleg met de eigenaar besloten hem dan liever thuis te houden. zodat we hem klaar kunnen maken op het gemak voor 11 februari.”

Na de klasse Z2 volgde het Z1 waar Jessica met Zanta en Vilando aan meedeed. Zanta stond er fijn aan en blonk vooral uit in haar drafstukken. Helaas had de combinatie in stap wat last van spanning die net niet fijn konden worden opgelost.
Na Zanta kwam de grote ruin Vilando nog aan start. In de indrukwekkende aangeklede hal liep Vilando onverstoorbaar door, en liet zien dat hij over steeds meer wedstrijdroutine gaat beschikken. Zo behaalde ze een 6e plaats met een score van 213 punten.

Op de zaterdag was het een drukke dag voor Jessica. Voor het ZZ-zwaar werd Vigo gezadelt. Deze Flemmingh zoon is al enkele jaren in het bezit van Dressuurstal Nijpjes en is oook door hun opgeleid. Vigo stond fijn aan de hulpen en ze lieten dan ook een mooie afgewerkte proef zien. Helaas slopen er toch een paar kleine foutjes in, en daalde de score. Hiermee behaalde ze een 4e plaats en 61.43%.
In de avond vond de kùr op muziek plaats.Zanta voelde zich enorm op haar plaats in de kùr en zette dan ook een score neer van 69.25% en behaalde daarmee een 3e plaats.
Voor Vilando was het zijn debuut in de kùr op muziek. Ook hij kon zijn draai hierin vinden en liet zien voor wat hij waard was. Ze kregen hiervoor een score van 66.5%

Jessica: ‘We kijken terug op een paar leuke en vooral drukke dagen. Het is erg leuk dat er nu in zeeland steeds meer aandacht wordt besteed aan de dressuur en aan zulke grote evenementen. Met Zanta heb ik erg fijn kunnen rijden, het was ook enorm leerzaam om haar 2 dagen te starten en ook nog is in de kùr. In mijn gewone proef had ik wat spanningsmomenten in de stap, in de kùr had ik dit al veel beter voor elkaar. Voor Vilando was dit zijn eerste echte grote evenement, en ook nog is 2 dagen achter elkaar. Ik merk dat hij het leuk vind om op pad te gaan en ik mijn proeven steeds beter kan afwerken. Wij zullen nu thuis rustig verder trainen richting het volgende concours!´