Nieuw paard voor Chantal en Jessica.

Ze zou verkocht worden en kwam daarom in training bij Jessica en Chantal. Die gingen ermee aan de slag en wat gebeurde er? Het klikte enorm goed met deze prachtige merrie! Zo goed, dat de dames besloten haar zelf te kopen.

Alatrichta, een merrie uit 2005 heeft een super karakter en is erg lief in de omgang. Deze Turbo Magic x Flemmingh is overigens de moeder van Enjoy, die al langer in het bezit is van Dressuurstal Nijpjes. Enjoy maakt het overigens erg goed, waarschijnlijk zal hij binnenkort zijn debuut maken in de wedstrijdring!

Enjoy N

Alatrichta is evenals haar zoon Enjoy gekocht bij dhr. J. Dieleman.

Chantal en Jessica: “We hebben Alatrichta samen met haar vorige amazone in onze lessen gehad. We kennen haar dus al wel een beetje en zijn ontzettend blij dat we haar hebben kunnen kopen. Ze loopt nog iets achter in haar niveau van africhting, maar ze is enorm werkwillig en wij zien daarin dan ook geen enkel probleem! We hebben beiden veel zin om met haar aan de slag te gaan en zijn benieuwd wat de toekomst brengt!”

Benieuwd naar Alatrichta?

Houd de site dan goed in de gaten, want binnenkort volgen er prachtige foto’s van deze dame!

Ook u kunt uiteraard voor aan- /verkoop of africhting van uw paard of pony terecht bij Dressuurstal Nijpjes. Wilt u daarover meer weten, bel dan gerust vrijblijvend met Jessica of Chantal.