Gearriveerd in Ermelo!

Ze moesten even in de file staan maar verder was er geen oponthoud. Bij een temperatuur van 33 graden arriveerden Chantal, Jessica, vader Piet, groom Cindy, Checavara N en Devil Diamant N om 18.00 uur in Ermelo. Morgen, 6 september, zullen de zussen starten op de Hippiade!

Chantal start rond half twaalf met Checavara N in de klasse Z1.

De wedstrijdring voor het Z1 heeft een grasbodem en ligt op zeer korte afstand van het veld voor het losspringen. Dat laatste vraagt met een hengst wat extra aandacht. Chantal en Checa zullen morgenochtend de ring verkennen.

Voor Checa is het de 2e keer dat hij een dergelijk kampioenschap loopt; hij werd afgelopen winter met Jessica Nederlands kampioen in de klasse M2.

Jessica start rond half vijf met Devil Diamant N in de klasse M2.

De wedstrijdring voor het M2 heeft een grasbodem. Ook Jessica en Diesel zullen morgenochtend hun wedstrijdring verkennen.

Voor Diesel is het de 1e keer dat hij dit kampioenschap loopt.

Devil diamant N onder Jessica Nijpjes

Jessica en Chantal: “Checa heeft na het Zeeuws Kampioenschap een week vakantie gehad en Diesel heeft na de Subli wedstrijd in Oud Beijerland een week vakantie gehad. Beide paarden zijn topfit. De laatste weken hebben we samen naar de Hippiade toegewerkt en de puntjes op de i gezet. We hebben er veel zin in en gaan morgen dan ook met veel plezier de ring in!”

Voor de startlijst klik hier

Voor de KHNS site met startlijsten en uitslagen klik hier

Op 10 augustus jl. werd Chantal met Checavara N met maar liefst 69.41% Zeeuws kampioen in de klasse Z1. Op diezelfde dag werd Jessica met Devil Diamant N met 68.33% Zeeuws kampioen in de klasse M2. Twee prachtige prestaties waarmee beide dames het ticket naar Ermelo ontvingen!