Enige tijd geleden kwam het team van het paardenmagazine de Hoefslag en Digishots bij dressuurstal Nijpjes op bezoek.
Zij liepen een dagje mee met de tweelingzussen om te kijken hoe hun bedrijf in elkaar zit en namen een interview met de meiden af. Digishots maakte foto’s van de zusjes te paard, van de verzorging van de paarden, van het bedrijf en van de zusjes samen.

Op 4 oktober verschenen er maar liefst zes pagina’s over het bedrijf in nummer 40 van de Hoefslag. Het artikel werd in de rubriek ‘Van Passie naar Professie’ geplaatst. Hieronder een korte samenvatting van wat er in het artikel staat:

Het stuk begint over de oorsprong van de passie van Jessica en Chantal. Het begon allemaal op manege de Eendracht en na verloop van tijd kwam er dan hun eerste eigen pony. Na het afronden van hun school gingen de meiden op zestienjarige leeftijd in dienstverband werken bij Stal Hexagon. Hier hebben ze de paardenwereld echt leren kennen. Na 8 jaar hier gewerkt te hebben besloten de meiden voor zichzelf te gaan beginnen. Chantal en Jessica hadden steeds meer de behoefte om dingen op hun eigen manier te gaan doen. Dit was de belangrijkste drijfveer om niet meer ergens in dienst te zijn, maar om zelfstandig ondernemer te worden. Deze eigen manier vertaalt zich in het luisteren en kijken naar anderen en respectvol omgaan met mensen en paarden.
Vervolgens haakt het stuk in op de trainingswijze van de zusjes, ze leren van elkaar, Thamar Zweistra en Coby van Baalen. Ook de paarden van de meiden komen aan bod, de jonge talenten die ze nu op stal hebben staan, Doerak, Chekavara en Diesel en de bijzondere ‘lastige’ paarden zoals U’ve got it en Zanta Zinzy. Aan het einde van het stuk wordt er verteld over de toekomstwens van de tweeling; Een binnenhal met extra boxen op het terrein van hun huidige accommodatie.

Chantal en Jessica zijn super trots op deze eervolle vermelding in het paardenweekblad van Nederland!