Subli wedstrijd in Oud Beijerland

Zondag 18 augustus was het een Subli wedstrijd in Oud Beijerland. Jessica en Chantal kwamen aan de start met vijf paarden.

Estée Lauder

Jessica: ”Het gevoel wat Estee Lauder me de laatste tijd geeft is geweldig. Ze heeft een drukke tijd achter de rug, maar ook vandaag wist ze me dat goede gevoel weer te geven. Ze kreeg een 9 voor de geschiktheid als dressuurpaard, voor haar gangen kreeg ze 8-en en 8.5-en. Dat zijn toch geweldige cijfers. We scoorden 80 punten wat resulteerde in de 2e plaats. Ik ben dan ook zeer tevreden. Els krijgt nu een minivakantie, die heeft ze zeker verdiend!”

Enjoy N

Chantal: “Enjoy vond het superleuk dat hij mee mocht. Het was voor mij weer even geleden dat ik hem gestart had, de laatste keer was de winnende subli proef in Nieuw en st. joostland, maar het ging reuze goed. De galop was fijn en bij het wijken kregen we heel mooi commentaar. Ik vond het fijn om weer met hem op wedstrijd te gaan en ben zeer tevreden met het resultaat; de 1e plaats met een topscore van 80.4 punten.”

Don’t Worry N

Chantal: “Don’t Worry N had zijn aandacht er goed bij vandaag en was fijn om te rijden. In stap mag hij nog wat meer losgelatenheid tonen. Daar gaan we dan ook zeker mee aan de slag. We scoorden 71 punten wat een 3e plaats opleverde Vond het leuk dat Don’t Wory weer mee was.”

Devil Diamant N

Jessica: ‘’Devil Diamant N was nog steeds in vorm, hij liep ook vandaag weer erg fijn. Ook hij heeft een drukke tijd achter de rug, maar dat liet hij zeker niet merken! Met 75.5 punten eindigden we op een mooie 2e plaats.”

Sambucco

Jessica: ”Sambucco kennende had ik eigenlijk verwacht dat hij de baan wat eng zou vinden. Dat was echter totaal niet het geval. Hij was super bij de les en ik heb heerlijk gereden. Met 77 punten hebben we de rubriek gewonnen!”

De zusjes kregen complimenten van de jury voor de africhting van alle paarden. Ook de beheersing van de oefeningen werd geprezen!