Dressuurstal Nijpjes en rijvereniging de Gouwe Reijers starten in april met een nieuw initiatief, zij gaan gastlessen organiseren. Jessica zal samen met Chantal Nijpjes een viertal gastlessen verzorgen.

De zusjes Nijpjes geven al vele jaren les en hebben al heel wat ruiters succesvol naar dressuurwedstrijden toegetraind. Hun lesmethode is gebasseerd op de ontspannenheid van zowel paard als ruiter, de onafhankelijkheid in de zit van de ruiter en effectief omgaan met de hulpen.
De zusjes vinden het erg leuk dat ze hiervoor zijn gevraagd, het is een leuk initiatief van de vereniging om dit te organiseren. Ook zal het voor verschillende soorten ruiters aantrekkelijk zijn om via deze manier jezelf meer te verbeteren.

De training zal bestaan uit 4 intensieve lessen met Zeeuwse professionele begeleiding en zal plaatsvinden op de accomodatie van de rijvereniging de Gouwe Reijers, Kadetweg 1 te Serooskerke. De les zal 45 minuten duren en bestaat uit 2 combinaties per les.

Het schema voor de training ziet er als volgt uit:
Maandagmiddag van 14.30 – 18.30 op 8 april, 22 april, 6 mei en 27 mei

De prijs voor dit trainingsprogramma
– €110,- voor 4 les

Voorwaarden;
– Deelnemers moeten lid te zijn van de KNHS
– Bakregels Gouwe Reijers zijn van toepassing voor leden en niet-leden, deze kunt u terug vinden op onze website www.gouwereijers.nl.
– De lessen dienen vooruit betaald te worden.

Mocht u het leuk vinden hieraan mee te rijden , u bent van harte welkom!!

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Esta van Beem.
Aanmelden voor maandag 25 maart 2013.
Email: esta@zeelandnet.nl
Tel: 06-25555830