In mei hadden Jessica en Chantal een les van Coby van Baalen gekregen van groom Marieke. Deze les was zo goed bevallen dat ze gisteren weer vertrokken richting Dressuurstal van Baalen. Chantal had les van Coby op haar grote schimmel U’ve Got It. Samen willen ze dit jaar de overstap maken naar de Grand Prix, daarom moet er nog even flink geoefend worden! Daarom werd er ook goed aandacht besteed aan de moeilijkere oefeningen zoals de piaffe, passage en series.

Chantal onder toeziend oog van Coby, op de achtergrond Marlies en Marrigje van Baalen

Tijdens de les van Chantal konden Jessica en Marieke ook toekijken hoe Marrigje en Marlies aan het trainen waren. Altijd leuk en leerzaam om te kijken hoe deze topruiters thuis trainen en zich voorbereiden op wedstrijden.

Marlies van Baalen op BMC Zigeuner DVB

Stukken uit de Grand Prix proef werden geoefend, en er werd hard getraind om alle puntjes op de i te zetten. In het warme zonnetje was het daarom ook zweten geblazen!

Chantal: “Het was wederom een zeer leerzame les, Coby ziet alles en wijst mij op zelfs de kleinste afwerkingspunten. Ik heb erg fijn kunnen rijden en we hebben een hoop oefeningen kunnen doen. Ik wil dit jaar mijn Grand Prix debuut gaan maken met U’ve Got It, daarom is het erg fijn als we tijdens een training hier goed op kunnen oefenen.