1e plaats voor Vigo N tijdens debuut Intermediair I

Vierenhalf jaar geleden kwam Vigo (v. Flemmingh) in eigendom van Dressuurstal Nijpjes. Het opleiden van deze bruine ruin liep op rolletjes, mede omdat hij zo snel leert en beschikt over een ontzettend lief karakter. Jessica begon met hem in het M1 en nu, een kleine 5 jaar later, start de combinatie in de Intermediair I.

In de zomer van 2013 werd hij door Chantal met succes uitgebracht in de Prix St. George. Tijdens Masters of Dressage enkele weken geleden, startte Jessica hem eveneens in de Prix St. George en afgelopen zondag liep hij met Jessica naar een prachtige score van 65.8% en een eerste stek in de Intermediair I!

Jessica: “Chantal kent Vigo natuurlijk ook door en door en heeft me super geholpen bij de voorbereidingen. Ik heb een mooie vlotte proef kunnen rijden en kreeg vooral in het galopgedeelte hoge cijfers, ook voor de series en pirouettes. Het jurycommentaar sloot aan bij de opmerkingen van Chantal en dat is erg fijn, daarmee kunnen we goed verder werken.

Ik ben zó trots op Vigo, hij is echt een liefje! Dat je in zo’n korte tijd samen een dergelijk traject kunt afleggen is echt fantastisch. Het zegt heel veel over de kwaliteiten van dit paard en zeer zeker ook over zijn geweldige karakter en werkwilligheid. Ik ben echt van hem gaan houden en kan niet uitleggen hoe enorm trots ik op hem ben!”