Een kijkje achter de schermen

Gezellige momenten, besneeuwde takken, wedstrijdsituaties, paarden, kippen, honden, duiven. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat wel een keer op de foto. En eigenlijk zijn alle foto’s de moeite waard.

Maar je hebt ook uitschieters: momenten waar je niet zonder kunt…., mensen waar je niet zonder kunt!

Chantal en Jessica: “Hulp van anderen is onmisbaar, zonder dat zouden wij nooit zo kunnen presteren. Wij hebben zoveel geluk met het team om ons heen! Mensen die ons altijd willen helpen, op wat voor manier dan ook. De één is er dagelijks, de ander als hij of zij nodig is. Een laptop met kuren, hulp op wedstrijd, verzorgen van de paarden, maken van foto´s, etc. etc.

Daarnaast hebben we ook veel steun aan Stal De Pagter, waar we altijd welkom zijn met onze paarden.

Onze ouders zijn al helemaal een onmisbare factor. Die hebben zoveel voor ons over en staan ons bij in iedere stap die het bedrijf maakt.

Onze moeder doet veel aan de verzorging van de paarden. Zonder haar zouden wij niet op wedstrijd kunnen, zij houdt thuis alles draaiende. Daarnaast zorgt ze altijd voor een heerlijke lunch, geweldig!

Onze vader sleept de bak, vervangt drinkbakken, zorgt voor de inkoop van voer, regelt in de zomer het hooien, brengt paarden naar wedstrijd en minstens net zo belangrijk; hij filmt zo mogelijk al onze wedstrijden.

Wij zijn iedereen die ons helpt ontzettend dankbaar, we vinden het echt fantastisch wat jullie allemaal voor ons doen. Dankjewel!”

Door vakantie en het NK zijn de nieuwe foto´s iets verlaat, maar zijn ze de moeite van het wachten zeker waard! Kijk je mee?

Foto’s