Na de gewone proef werd vandaag ook gelijk de kür op muziek verreden. De beste 8 mochten uit de gewone proef door naar de kür. Chantal stond na de eerste proef op een 4e plaats. In de kür scoorde ze een percentage van 67,75%, wat genoeg was voor een 5e plaats.
Hiermee zijn Chantal en Resonanz overall ook op de 5e plaats geïndigt op het NK Indoor dressuur klasse Z2!

Chantal: “In mijn kür ging mijn draf heel erg fijn, ik kon hem goed bij de les houden en had niet veel last van spanning. Helaas had ik in mijn galop een paar dingen die iets minder gingen, dat koste punten en dat is jammer op zo’n wedstrijd. Al met al ben ik toch heel blij hoe deze dag is verlopen. Ik ben er trots op dat we toch nog een 5e plaats behaald hebben, en ben daarom ook Resonanz zijn eigenaresse Carol Kras nog altijd heel dankbaar dat ik op hem mag rijden!”

Jessica: “Ik vond dat Chantal vandaag goed had gereden, Resonanz stond er goed aan en is veel verbeterd sinds het NK Outdoor. Helaas zaten er een paar kleine dingetjes in die iets minder gingen, toch kreeg ze het nog goed opgelost. Dat ze overall 5e is geworden is echt super gedaan. Resonanz is een heel fijn paard met veel kwaliteiten, we hopen hem dan ook nog lang in training te mogen hebben!”