Op donderdag 24 mei was er een oefenavond van de Pavo cup in Vrouwenpolder. Deze avond was een ideale gelegenheid om je te voorzien van tips zodat je, je paard zo optimaal voor kunt stellen op de Pavo cup. De Pavo cup zal ook plaatsvinden op hetzelfde terrein als de oefenavond. Dressuurstal Nijpjes was aanwezig met 2 paarden. Deze 2 paarden zullen dit zomerseizoen uitkomen op de Pavo cup, en op de Subli. Graag stellen wij beide paarden even aan u voor!

Devil Diamant N

Devil Diamant N is een 4 jarige ruin met als afstammeling Florencio x Flemmingh. Hij is als veulentje op de Dressuurstal gekomen en ging toen door het leven als Diesel. Hij is vorig jaar door Jessica en Chantal zadelmak gemaakt. Jessica zal hem deze zomer gaan uitbrengen op de Pavo Cup, en aanstaande maandag zullen ze hun opwachting maken op de Subli wedstrijd op het grote terrein Concours Hippique te Bergen op Zoom.


Devil Diamant N op de oefenavond

Op de oefenavond van de Pavo cup liet Devil Diamant N zien dat hij over vele kwaliteiten beschikt. Niet alleen zijn aanleg als dressuurpaard, maar ook zijn nuchtere karakter. Hij is nog maar een paar keer meegeweest van huis, maar keek niet op of om van het mooi aangekleede terrein! We zijn benieuwd wat Devil Diamant N ons dit seizoen gaat brengen!

Sambucco

Sambucco staat sinds een maand in onze stallen. Hij is in eigendom van de fam. Seijbel te Vlissingen. Sambucco is een 4 jarige ruin met als afstammeling Stedinger x Michelangelo. Hij zal deze zomer bij ons staan waar hij wordt gereden door Jessica! Samen zullen ze deelnemen aan de Pavo cup, en aan de Subli. Ook Sambucco zal maandag met Devil Diamant afreizen naar Bergen op Zoom.
Sambucco was net als Devil Diamant N meegeweest naar de oefenavond. Dit was voor de zwarte ruin een zeer mooie leerervaring. Hij is nog niet vaak vaak huis geweest, maar ook hij keek niet op of om van het grote terrein.

Jessica: “Het is altijd erg leuk om met jonge paarden op pad te gaan. Altijd even afwachten hoe ze het zullen doen, en of ze het spannend vinden. Ik vond het daarom ook erg belangrijk om met deze paarden naar de oefenavond te gaan. Maandag zullen ze hun opwachting maken in de Subli cup, en dit was dan een mooie leerervaring voor ze! Devil Diamant N hebben we al als veulen in bezit, en zijn ook zeer benieuwd hoe hij het gaat doen!
Sambucco rijd ik voor de fam. Seijbel, deze mooie zwarte ruin zal ook dit zomerseizoen met mij meegaan naar wedstrijden. Sambucco is er leergierig en heeft veel looplust. Ik vind het erg leuk dat ik Sambucco mag rijden en hoop ook dat we samen mooie prestaties neer kunnen zetten!”