Zaterdag vertrokken Chantal en Jessica al vroeg naar Hagestein waar 1 van de Subli wedstrijden voor jonge paarden verreden werd. Het is een competitie die georganiseerd wordt voor jonge paarden met de leeftijd van 4-5 en 6 jaar oud. Er worden vrije proeven verreden ,hierbij mag de volgorde van de oefening door de ruiter bepaald worden. De proef voor de 4-jarige paarden wordt verreden op L2 niveau, het bestaat uit verplichte onderdelen, die binnen een bepaalde tijd getoond moeten worden.

Chantal kwam aan de start met die zeer stoere hengst :Chekavara. De mooie verschijning is in eigendom van Chantal, Jessica en Piet Nijpjes hij is als veulen aangekocht. Voor Chekavara was het de eerste keer dat hij aan een wedstrijd mee deed. Hagestein is een groot evenement, er waren dan ook zeer veel nieuwe ervaringen voor hem. Het is een paard met ontzettend veel kwaliteiten. Het is een zeer spectaculaire hengst met veel balans en uitstraling.
Dit zogrde dan ook voor een mooie score van maar liefst 78,4 punten wat ruim voldoende was voor de eerste plaats!

Chantal” WAUW!!!!!!! Hij was echt helemaal geweldig, ik ben ontzettend blij met hem! Het een fijn paard om mee te rijden, het is een paard met veel kracht in zijn beweging, en hij heeft veel talent. Ik sluit deze dag af met een fantastisch gevoel, ik ben trots op hem!!!”

Chekavara N