Champ of Class wederom goede zaken op het EK

Vorig jaar behaalde de valkkleurige pony Champ of Class een geweldig resultaat tijdens het EK pony’s. Hij wist toen in Fontainebleau onder Sanne Vos teamzilver, individueel goud en kür zilver te behalen. Inmiddels in eigendom van en gereden door Lisanne Zoutendijk, loopt de valkkleurige pony wederom een geweldig EK. In het Italiaanse Arezzo is wederom het teamzilver behaald en momenteel staat de combinatie 2e in het individueel klassement.

De pony Champ of Class is opgeleid en uitgebracht door Chantal Nijpjes. Dressuurstal Nijpjes volgt de verrichtingen van deze bijzondere pony met gepaste trots.

Chantal: “Champ is echt een geweldige pony met ontzettend veel doorzettingsvermogen. Hij pakte de oefeningen met weinig moeite op. In de uitgestrekte gangen gaf hij me altijd zo’n wauw-gevoel! Ik vind het erg leuk om te zien dat meerdere amazones van hem leren en dat hij zo gemakkelijk na te rijden is. Ik heb hem met veel plezier opgeleid en vind het geweldig dat hij zijn plaats zo goed gevonden heeft.”

Champ of class onder Chantal Nijpjes

https://www.knhs.nl/actueel/nieuws/dressuur/ek-arezzo-dressuurteam-zilver/

http://pony-european-championship-2013.fise.it/home-pony-arezzo-2013-en.html