Op 26 maart namen Jessica en Chantal deel aan de Rabo Top Competitie Clinic welke gegeven werd door Emmilie Scholtens. Deze clinic was onderdeel van de eerder gewonnen Rabo Top Competitie door Jessica en Chantal.

Manege De Eendracht stond vanaf 3 uur ‘s middags in het teken van deze clinic. Een druk programma, want om 6 uur was er een heerlijk en goed verzorgd buffet, werden er foto’s gemaakt van de organisatoren, Emmilie en de prijswinnaars waarna Jessica en Chantal snel de paarden gereed moesten maken voor hun clinic welke om 7 uur begon.

De opkomst was groot en de clinic kon dan ook gereden worden onder het oog van vele toeschouwers. In deze clinic werd nogmaals de basis benadrukt, en werd er vanuit deze basis verder toegewerkt naar de oefeningen zoals de series, pirouettes en meerdere zijgangen.

Het was een drukke, maar gezellige en leerzame avond!

De foto van de winnaars van de Rabo Top Competitie ontvingen wij van Kor; hartelijk bedankt hiervoor! Tijdens de clinic werden er ook foto’s gemaakt door Marieke, waarvan wij er twee geselecteerd hebben. Marieke bedankt voor het maken en doorsturen van de foto’s!

Winnaars Rabo Top Competitie