Hippiade: Einduitslag Chekavara N


Ook Chantal is klaar met rijden en vertelt: “Bij het losrijden was Checa gespannen, hij had tijd nodig om aan de baan te wennen. Gelukkig kreeg ik hem fijn bij de les en liep hij super. We scoorden 9-ens voor het uitstrekken en voor de appuyementen! Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zielsgelukkig met zo’n geweldig paard onder me. Hij geeft me het gevoel dat we samen de hele wereld aankunnen! Dat is zo geweldig!”

Met slechts 0.22% verschil met de winnende combinatie wonnen Chantal en Chekavara N de ZILVEREN MEDAILLE met 69.22%.

Een super prestatie!

Chantal en Jessica: “We zijn zeer tevreden. Twee van onze eigen paarden gaan met een medaille naar huis!Dat is toch eigenlijk waar we het allemaal voor doen en het is elke keer weer fantastisch als het op zo’n moment ook helemaal lukt. Dat kan alleen dankzij de geweldige ondersteuning van elkaar en alle fijne en onmisbare hulp van grooms en mensen die het bedrijf draaiende houden als wij er niet zijn. Zonder hen zouden wij niet op deze manier kunnen presteren en we zijn die mensen dan ook meer dan dankbaar!

We gaan nu richting huis. Morgen staat de eerste wedstrijd van de Esperado Cup op de agenda. Ook Checa en Diesel gaan dan weer mee, naast een aantal andere paarden. En uiteraard hebben we ook daar weer zin in!”