Mooie generale repetitie voor Enjoy N

21 december gaat dit jaar de geschiedenis in als kortste dag van het jaar, de zon kwam op rond kwart voor negen en ging onder om half vijf. Aangemoedigd door de wind en de buiige regen deed de winter vandaag zijn intrede. Op deze dag werd bij De Kroo Ruitersport een dressuurwedstrijd gehouden die meetelt voor de Kluutetrofee. Chantal startte vandaag 2 paarden; Enjoy N in de klasse L2 en Don’t Worry N in de klasse M1.

Chantal: “Enjoy N liep super fijn. Hij liep een zeer constante proef en scoorde 8-en voor het uitstrekken, de voltes en de galoponderdelen. Met 207 punten behaalden we de eerste plaats! Het was een mooie voorbereiding op de Subli finale aanstaande zaterdag in Ermelo.
Met Doerak had ik deze week veel getraind aan de gedragenheid wat ik vandaag echt kon merken en ook kon laten zien aan de jury. Ondanks de wat tegenvallende punten (196, derde plaats) ben ik zeer tevreden over vandaag. Doerak deed enorm zijn best en heeft me laten zien weer een stukje sterker geworden te zijn. Hij is niet altijd de gemakkelijkste, maar dat maakt hij met zijn kwaliteiten meer dan goed, een geweldig paard!”