Onze trouwe groom Marieke is helaas geblesseerd! Zoals ieder ongelukje in een klein hoekje zit ontkwam Marieke er ook niet aan. Tijdens het laden van een paard was haar enkel dubbel geklapt, en scheurde ze haar enkelbanden. Toch blijft ze trouw meegaan naar wedstrijden, om -voor zo ver mogelijk- te groomen, én te fotograferen! Ook al laat het Nederlands elftal het afweten heeft ze besloten om toch voor oranje gips te gaan, tevens onze stalkleuren! Groom Marieke en de oranje stalkleuren!

Naast Marieke gaat Marga vaak mee op concours als onze groom. Ook is ze regelmatig in onze stallen te vinden om mee te helpen. Bij de MacRider selectieronde was Marga weer present!

Marga en Zanta Zinzy

Chantal: “Marga is een fijne groom, en gaat al een tijdje regelmatig mee als groom op onze wedstrijden. Het is erg fijn als we op deze hulp kunnen rekenen. Marga weet wat er moet gebeuren, en dan is het fijn als je zelf op andere dingen kunt concentreren. We vinden het heel erg leuk als Marga mee gaat op wedstrijden, of bij ons op stal komt meehelpen, hier zijn we haar dan ook erg dankbaar voor!