Het is weer de eerste week van een nieuwe maand, en dat houd in dat het weer tijd is voor een nieuwe Hoefijzer van de Maand! Deze maand hebben we gekozen voor een fanatieke leerling van Jessica en Chantal, namelijk niemand minder dan Jolanda Bevelander! Deze amazone uit Kerkwerve runt thuis samen met haar vader een stal voor pension, africhting, zadelmak maken, opfok en ze geeft zelf nog vele lessen.

Jolanda kwam enkele jaren geleden met haar merrie Sunshine bij Dressuurstal Nijpjes lessen. Met Sunshine reed ze toendertijd nog in de klasse Z1, en hadden ze enige moeite met de wissels. Na het beheersen van de wissels vlogen ze door de klasses heen, en kon u zelfs het nieuwsbericht lezen dat ze samen Lichte Tour mochten starten!
Eind September stond dan ook het debuut gepland, met een score van 61,51% waren ze officieel Lichte Tour geklasseerd! Hiermee is Dressuurstal Nijpjes weer een Lichte Tour ruiter rijker!

Jessica: “Jolanda is een hele fanatieke amazone die wekelijks bij ons komt lessen. Met haar merrie Sunshine is ze de klasses echt doorgevlogen, en we zijn er dan ook trots op dat we er weer een Lichte Tour lesklant bij hebben! Ze hebben voor een eerste keer een hele nette score gereden, en mogen dan ook tevreden terug kijken op hun debuut!”