Zoals jullie allemaal op de facebook pagina hebben kunnen lezen, zit Jessica al 11 dagen in het zonnige Mexico! Samen met haar vriend Michael genieten ze van haar verblijf in het mooie land. Ze heeft het er super naar haar zin en geniet erg van de prachtige omgeving.

Ze heeft al vele avonturen meegemaakt met verschillende diersoorten: zwemmen met dolfijnen,roggen, haaien, zeeleeuwen, reuzenschildpadden, het voeren van zeekoeien, krokodillen aaien etc. Rondom het hotel zijn er ook veel verschillende mooie diersoorten te vinden! ‘Het is echt heel bijzonder om in dit land te zijn, het lijkt elke dag weer alsof je door een dierentuin loopt, voor je het weet kom je een aapje of een wasbeer tegen’, schrijft Jessica ons.
Vooral het zwemmen met dolfijnen was voor Jessica een unieke levenservaring, ze vond dit een hele bijzondere gebeurtenis!

Tijdens haar vakantie komen Jessica en Michael helemaal tot rust na het intensieve werken van het afgelopen jaar. Jessica zal bij haar thuiskomst weer helemaal opgeladen zijn om er weer lekker tegenaan te kunnen gaan! Ze laat weten dat ze het erg fijn vind dat Chantal de zorgen en verantwoordelijkheden overneemt. Ze weet dat de paarden dan ook niets tekort zullen komen.

We kijken ernaar uit dat Jessica zondag weer op de stal zal zijn. Tot die tijd wensen wij haar nog een paar hele mooie dagen toe!