Hoefijzer van de maand november!

Van alle markten thuis en altijd bereid te helpen. Dat is wat meteen te binnen schiet als het over de 26-jarige Cindy Weber gaat. Hulp in de stallen of op kantoor, het maakt haar niet uit, ze helpt gewoon heel graag! Ook gaat ze regelmatig met Jessica en Chantal als groom mee naar wedstrijd.

Cindy samen met haar man Rien

Cindy leerde het paardrijden op Lambada, een paard van vriendin Ineke Stevense. Lambada was Z geklasseerd en een super leerpaard.

Sinds mei dit jaar is Cindy de trotse eigenaresse van de 8-jarige Ace! Ace is een bruine merrie met wedstrijdervaring; ze is Z geklasseerd. In het begin had de combinatie last van de knoppen waarvan Ace al was voorzien. Cindy verloor daardoor wat vertrouwen in haar rijden en besloot haar nieuwe bezit voor een tijdje bij Dressuurstal Nijpjes in training te zetten. Om een optimale combinatie te gaan vormen met haar paard, lest ze met regelmaat bij de tweeling en hoopt in de loop van volgend jaar haar Ace mee naar huis te nemen.

Cindy rechts, jeanine links groom

Cindy begon in 2004 in Breda met de opleiding ‘bedrijfseconomie’ en is in 2008 afgestudeerd. Sinds dit jaar volgt ze in Utrecht de 2-jarige opleiding ‘Business Controller’ en overweegt om daarna de masteropleiding van een jaar te volgen.

Cindy en Rien samen ook weer gezellig van de partij.

Naast haar studie is ze werkzaam bij ThuisZorg West-Brabant. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan winkelen en aan paarden en alles wat daarbij komt kijken. Vraag je haar naar een perfecte vakantie, dan kiest ze met zekerheid voor een heerlijke zonvakantie.

Inmiddels is Cindy getrouwd met Rien, de 2 gaven elkaar het jawoord op 27 mei 2013 in Santorini, Griekenland!

Jessica en Chantal: “Als we Cindy nodig hebben, is ze er! Trouwens, niet alleen als het nodig is hoor. Soms komt ze gewoon een dagje helpen omdat ze dat leuk vindt. Ze helpt in de stallen of met papierwerk, maar gaat ook regelmatig mee op wedstrijd. Superfijn dat ze dat voor ons doet. We zijn echt heel blij met haar hulp en natuurlijk ook met haar gezelligheid.

Cindy heeft ons laten zien over veel doorzettingsvermogen te beschikken. Ondanks het verloren vertrouwen, heeft ze niet opgegeven. Ze heeft gelukkig weer plezier in het rijden en dat is erg leuk om te zien. Als dank voor haar hulp en als waardering voor haar enorme doorzettingsvermogen geven we haar het hoefijzer van de maand, dat heeft ze zeker verdiend!”