Vandaag heeft Jessica deelgenomen aan de wedstrijd te Vrouwenpolder. Dit deed zij met haar eigen paard Amazing in het M1.

In de eerste proef had Jessica Amazing fijn aan het lopen. Gedurende de proef waren er twee kleine storingtjes, die snel opgelost werden. De scores van de nummers 1 tot en met 3 lagen dan ook dicht bij elkaar. Jessica scoorde 61.3% wat goed was voor een tweede plaats. In de tweede proef reageerde Amazing goed op de hulpen en dit was terug te zien in het mooie beeld. Deze proef behaalden zij 67.3% en een bijbehorende eerste plaats.

Jessica: “Het eerste stuk van de eerste proef liep Amazing wederom erg fijn, hij gaf een goed gevoel. Na de twee storingtjes kon ik hem weer terug oppakken en was hij weer snel bij de les. Over de oefeningen in deze proef ben ik tevreden. Amazing heeft goede zijgangen en blijft daarin mooi bergopwaarts, we hebben op onze tweede wedstrijd al een keer een 9 gescoord voor de schouderbinnenwaarts! Ook qua conditie kan Amazing de wedstrijden goed aan, onze focus is nu om als combinate meer wedstrijdroutine op te bouwen.”