Zaterdag 29 september werd er in Zaamslag een wedstrijd georganiseerd. Jessica kwam hier aan start met de Balorig Z. Deze nakomeling van Balougran Z staat ongeveer een jaar in training en is in eigendom van de Fam. van Splunder.
Het was voor Jessica en Balorig Z nog maar de tweede keer dat ze aan start kwamen op wedstrijd, maar de combinatie liet twee zeer keurige proeven zien. In de eerste proef mocht Jessica met een mooie score van 201 punten naar voren komen voor het oranje erelint! In de tweede proef behaalde ze de 4e prijs met 204 punten!

Jessica: “Het was nog maar mijn tweede wedstrijd met Balorig Z, maar ik ben erg tevreden hoe het is verlopen. We scoorden 8’en voor de schouderbinnenwaarts, en beide proeven waren in zijn algemeen netter afgewerkt dan de vorige keer. Balorig Z heeft al zeer veel progressie getoond in de tijd dat hij bij ons in training staat, en ben de familie van Splunder dan ook erg dankbaar dat we hem mogen trainen”

Jessica en Balorig Z in Zaamslag

Ook leerling Dylan de Ridder kwam met zijn merrie Devilies Sunny Day aan start in de klasse L1 paarden. In de eerste proef behaalde ze 193 punten, en in de tweede proef behaalde ze een 2e prijs met 198 punten, Dylan gefeliciteerd!