Afgelopen zaterdag werd er in Heinkenszand een subtop wedstrijd verreden waar Jessica en Chantal aan deelnamen met Vigo N en U’ve Got It.

Jessica kwam met Vigo aan start in de klasse ZZ-Zwaar. Dit duo liet een mooie eerste proef zien, vooral voor de zijgangen werden mooie cijfers genoteerd. Dit kwam dan ook tot een eindresultaat van 65,29% en een mooie tweede plaats.
In de tweede proef vertoonde de Flemmingh zoon wat spanning, toch kon Jessica er nog fijn aan rijden en behaalde ze een totaalscore van 64,71%, met wederom een tweede plaats.

Jessica: “Ik vond het leuk om weer met Vigo aan de start te verschijnen. Het is een leuk paard om mee te werken, en op wedstrijd is hij altijd zeer werkwillig. In de tweede proef was het jammer van de spanning, hij hinnekte een paar keer en was wat afgeleid. Het was voor ons weer een leerzame ervaring, en ik kijk uit naar de volgende wedstrijd met Vigo!”


Jessica en Vigo N.

Chantal kwam met de grote schimmel U’ve Got It aan start in de Prix st. George. Hij blonk uit in zijn pirouttes en schouderbinnenwaarts, hier kreeg de combinatie ook mooie cijfers voor. De series kwamen goed uit de verf, helaas had hij hier een klein beetje last van spanning. Dit duo kwam uiteindelijk op een mooie derde plaats met een score van 65.59%

Chantal: “Het was leuk om U’ve got It weer is mee te nemen. Zijn series verlopen steeds beter, helaas hadden we nu een klein beetje last van spanning. Hij voelde deze wedstrijd fijn aan, en ik was ook blij met mijn score. Met U’ve Got It wil ik heel graag naar de Grand Prix, en ik denk dat hij hier ook de cappaciteiten voor heeft. Voor zijn pirouttes kregen we hoge cijfers, en deze gingen ook heel fijn. We zullen nu verder werken naar onze volgende wedstrijd!”


Chantal en U’ve Got It.