Woensdag 19 oktober waren Jessica en Chantal een dagje in Rockanje te vinden bij vereniging de Voornse Ruiters voor een aantal clinics! Beide zijn hier al vaker geweest voor enkele clinics. Maar deze dag stond in het teken van ruiters onder de 18 jaar. Het niveau was van de basis tot Z niveau. Dit maakte het tot een zeer varierende dag!

Chantal: “Het was heel leuk om weer enkele clinics te geven. We zijn hier al vaker geweest, wat toch een teken is dat mensen onze clinics interessant vinden. Dit keer hadden we mensen onder de 18 jaar, het was voor ons dan ook een leuke uitdaging om op wisselend niveau les te geven. Wij hebben de clinic met veel plezier gegeven!”

Jessica: “Het was voor ons erg leuk om een groep jonge mensen te hebben die de dressuursport zo leuk vinden. Ook voor ons was het zeer leerzaam om afwisselend les te geven. Zeker om de jongste ruitertjes te helpen bij hun basis oefeningen. Enkele Z combinaties hebben we ook fijn op weg kunnen helpen. Dit was zeker weer voor herhaling vatbaar!

Op de foto’s kunt u een indruk krijgen van onze clinic te Rockanje. We bedanken verening de Voornse Ruiters voor deze leuke dag!