Jessica en Chantal hebben in de afgelopen tijd enkele leuke clinics gegeven bij verschillende rijverenigingen. De eerste clinic werd door Chantal gegeven bij rijvereniging de Schouwse ruiters te Renesse. Dit bleek een zeer leuke leerzame dag te zijn!

Chantal: “De clinic die ik gaf in Renesse was een leuke dag, de gehele dag heb ik combinaties les gegeven op verschillend niveau. Het leuke aan zo’n dag is dat veel wisselende niveaus aan bod komen, wat het een zeer varierende en leerzame dag maakt!”

De tweede clinic werd gegeven in Rockanje bij rijvereniging de Voornse Ruiters. Hier gingen zowel Jessica als Chantal naar toe. Van ‘sochtends tot ‘s avonds hebben beide dames clinics gegeven. Ook hier was weer een breed niveau van rijden!

Jessica: “Vanwege het grote aantal deelnemingen zijn we samen naar de Voornse Ruiters gegaan. Het was een lange dag die zeker te herhalen valt! Vanwege de vele verschillende deelnemers heb je leuke afwisselingen in je lesgeven, van jong tot oud heeft deelgenomen! We vinden het altijd erg leuk om clinics te geven, en hopen dat we in de toekomst nog meer clinics kunnen doen!


Als u ook interesse heeft in een clinic met Jessica en/of Chantal kunt u vrijblijvend een email sturen naar info@dressuurstal-nijpjes.nl voor meer informatie!