Op stal de Pagter in Hoogelande wordt er jaarlijks een grote dag georganiseerd, deze dag staat in het teken van veel plezier rondom de paardensport. Bijna alle takken van de paardensport komen die dag dan aan bod. Roos en Simon de Pagter verzorgen elk jaar weer een zeer leuke dag voor jong en oud.

Simon en Roos de Pagter

Dit jaar werd er een clinic gegeven door Jessica en Chantal Nijpjes, deze clinic stond in het teken van jongen paarden. De mooie 4 jarige hengst Chekavara N. liet zich zeer mooi zien in het showblok. Naast de uitleg over de opleiding van jonge paarden, werd er ook meer uitleg gegeven over de oefeningen van de grandprix. Hiervoor hadden de zusjes Nijpjes hun stoere schimmel U’ve got it meegenomen.

Jessica: “We vonden het erg leuk dat we over het opleiden van jonge paarden wat meer uitleg konden geven. Het is erg belangrijk om je jonge paard correct op te leiden. Wij hadden hiervoor Chekavara meegenomen, hij was erg braaf. Ook voor hem was het een leerzame dag, we vonden het leuk de mensen iets meer te kunnen vertellen over onze manier van trainen. Chekavara is een zeer talentvol paard, ook deze keer maakte hij er een leuke show van.”

Chantal:” Erg leuk dat er ieder jaar een leuke dag georganiseerd wordt. We hadden deze keer ook U’ve got it meegenomen om nog iets meer de kunnen vertellen over de oefeningen die gevraagd worden in de hogere dressuur.Het was leuk om iedereen iets meer te kunnen vertellen hierover.” Leuk dat Roos en Simon er ieder jaar een geslaagde dag van maken voor iedereen.”

Hieronder wat foto’s van het showblok

Chekavara onder Chantal Nijpjes, aan het woord Jessica Nijpjes

U’ve got it, Chekavara en Chantal Nijpjes

Voor meer infomatie kunt u kijken op www.Staldepagter.nl