Subli Cup Geldrop

Vanaf 27 september tot en met 13 oktober vindt bij Ruitersportcentrum Manege Meulendijks in Heeze/Geldrop voor de 31e keer Geldrop Hippique plaats. Traditioneel wordt in Geldrop het eerste indoor concours van het seizoen verreden. Voor meer informatie over Geldrop Hippique klik hier, voor het wedstrijdprogramma van de dressuur Subtop tijdens dit concours klik hier.

Vandaag, 08 oktober 2013 stond een Subli wedstrijd voor de 4-, 5- en 6-jarigen op de agenda. Ondanks de afstand Sint Laurens – Geldrop verschenen ook Jessica en Chantal in de wedstrijdring. Jessica startte Devil Diamant N die onlangs nog het hoefijzer van de maand kreeg en Chantal startte Don’t Worry N.

Devil Diamant N

Jessica: “Ruitersportcentrum Meulendijks beschikt over een prachtige accommodatie. De wedstrijdring was echt heel mooi aangekleed, wat voor de jonge paarden soms wat spanning kan opleveren. Gelukkig had Diesel daar totaal geen last van. Hij liep gedurende de gehele proef erg fijn. Zeker voor de stap- en drafonderdelen behaalden we hele mooie scores. Van de jury kreeg hij een compliment voor zijn gedragenheid en zijn mooie zelfhouding. We scoorden uiteindelijk 78.6 punten wat ruim voldoende was voor de eerste plaats. Ik ben supertrots op Diesel!”

Don ‘t Worry N

Chantal: “Voor Doerak was het1 van zijn eerste binnen wedstrijd. Hij vond het wel wat spannend, maar liet desondanks toch hele mooie onderdelen zien. Vooral voor de zijgangen behaalden we mooie scores. Jammer dat hij vandaag wat gespannen was, dat kon ik vooral merken in de staponderdelen. Hij moet nog wat meer ervaring opdoen, zeker met indoor wedstrijden.Van de jury kreeg hij een compliment voor zijn kwaliteiten. Daar ben ik natuurlijk super blij mee! We scoorden uiteindelijk 71.6 punten wat een mooie derde plaats opleverde.”

Geïnteresseerd in het KNHS Subli Kampioenschap, waaronder de wedstrijdkalender en uitslagen? Klik hier.