Afgelopen zaterdag werd er op het complex van Stal de Kroo een selectiewedstrijd gehouden voor het NK Subtop. Deze bestaan uit 3 selectie wedstrijden waarvan de beste 2 resulaten meetellen voor de eindstand.

Jessica en Vigo namen deel aan de klasse ZZ-Zwaar. De combinatie was een tijdje thuis gebleven om door te trainen. Ze zitten bijna aan de limiet voor winstpunten ondanks een tijdelijke wedstrijdstop werd er door hun weer gereden zoals vanouds!
Vigo liet zien voor wat hij waard was, en er konden enkele hoge cijfers genoteerd worden. In een sterk deelnemersveld reed Jessica hem naar de 4e plaats met een totaalscore van 67,29%. De volgende en tevens laatste selectie zal op 21 januari in Roosendaal plaats vinden.

Jessica: “Het was fijn om weer is met Vigo op pad te kunnen, door onze winstpunten moesten we een tijdje thuis blijven. Wel heb ik nog met hem op ander terrein geoefend! Ik ben blij dat we in een sterk deelnemersveld bovenaan mee kunnen rijden. Vigo voelde al vanaf het losrijden erg fijn aan. We scoorden maar liefst 8en voor onze schouderbinnenwaarts, uitgestrekte draf, ook een piroutte werd met een 8 beoordeeld. Voor de volgende selectie hoop ik weer een goed resultaat neer te kunnen zetten.”

Jessica en Vigo staan na 2 selectiewedstrijden in de tussenstand nu op een voorlopige 19e plaats, in totaal zullen de beste 36 combinaties door mogen naar de halve finale van het NK Subtop.