Op zaterdag 9 juni werd er in Hagestein een zeer groot concours georganiseerd. Hier werd ook een Subli wedstrijd verreden, waar Jessica met 2 paarden aan start kwam bij de 4-jarige paarden. In alle vroegte vertrokken de trailers samen met Jessica, Chantal, Piet, Marieke en de fam Seijbel. Na een paar uur arriveerde ze op het indrukwekkende terrein met de vele dressuur- en springringen.

Als eerste kwam Jessica met Sambucco aan start. De Stedinger ruin liet zien dat hij in een korte tijd veel progressie maakte. Er werden hoge cijfers genoteerd voor zijn gangen, en hij scoorde een 8.5 voor zijn aanleg als dressuurpaard! Met een 2e plaats en een topscore van 79,50% werd er een zeer goede prestatie neergezet!

Jessica: “Dit was nog maar de tweede keer dat Sambucco en ik op een Subli wedstrijd aan start kwamen. Hij gaf me een goed gevoel in de ring, en voelde al constanter aan als in Bergen op Zoom. Ik merk dat we samen steeds meer een combinatie gaan worden. Hij heeft heel erg goed zijn best gedaan, en ik ben dan ook zeer blij met de behaalde punten. We zullen nu verder trainen naarde volgende wedstrijd, waar we hopelijk deze goede scores voort kunnen zetten!”

Na Sambucco was het tijd voor Devil Diamant N. Deze Florencio ruin die sinds veulen in bezit is van Dressuurstal Nijpjes liet een waar dressuur spektakel zien. Er werden 8en genoteerd voor zijn stap en galop, een 9 voor zijn draf en een 9 voor zijn aanleg als dressuurpaard!! Met een nieuw persoonlijk record werd Devil Diamant N winnaar van deze wedstrijd, met een score van 84,60%!

Jessica: “Ook voor Devil Diamant N was het nog maar de tweede keer dat hij meedeed aan een Subli wedstrijd. Onze vorige wedstrijd wonnen we met 80,60%, en nu krijgen we deze topscore van 84,60%! Hij was erg braaf in de ring en hij voelde ook erg goed aan. Ik kijk erg uit naar de komende wedstrijd, en ben heel erg benieuwd hoe ver hij het gaat schoppen!”