Indoorkampioenschappen 2014

De KNHS Indoorkampioenschappen worden dit jaar gehouden in het schitterende vernieuwde centrum van de paardensportbond in Ermelo. Vorig weekend was de splinternieuwe evenementenhal het decor voor de kampioenschappen in de Subtop (ZZ-Zwaar, Lichte Tour en Zware Tour). Dit weekend worden in diezelfde hal de kampioenschappen dressuur paarden L2 t/m Z2 en ZZ-licht verreden.

Jessica en Chantal zijn inmiddels gearriveerd in Ermelo; Jessica zal morgen aan de start komen met de niet altijd gemakkelijke, maar over een goed hart beschikkende Balorig Z. De ruin heeft inmiddels bewezen een harde werker te zijn en voor zijn amazone door het vuur te gaan. De combinatie start in het Z1, waarin maar liefst 30 combinaties zullen starten. Jessica zal rond 09.30 uur haar eerste proef (proef 23) rijden. Wil je meekijken? Dat kan! ClipmyHorse.tv zendt namelijk alle wedstrijden live uit via internet*

De beste 8 combinaties in de eerste proef, komen in aanmerking voor de titel Nederlands Kampioen 2014 en moeten daartoe een tweede proef (proef 24, uit het hoofd) rijden.

Wanneer je geïnteresseerd bent in startlijsten en/of uitslagen van dit weekend, kun je hier naar de pagina van de KNHS met startlijsten en uitslagen. Je vindt er ook de startlijsten voor de pony-kampioenschappen dressuur, die volgend weekend plaatsvinden, eveneens in Ermelo.

*) Je dient te beschikken over een account bij ClipmyHorse.tv. Heb je dit nog niet, houdt er dan rekening mee dat het een paar minuten in beslag neemt om dit aan te maken en te activeren.