Valesca Lefeber wordt ruimschoots kampioen in de klasse L2, met een mooi totaal van 70,83 procent!!!

Op 3 februari werd in Heikenszand de kampioenschappen verreden voor paarden en pony’s in de klasse B, L1 en L2.
Ook Valesca Lefeber kwam aan de start met haar Painted Black merrie. De fanatieke leerling van Jessica en Chantal Nijpjes werd kampioen met een mooi voorsprong van ruim 3 procent. Valesca traint al geruime tijd bij de zusjes en behaalde onlangs mooie overwinningen. Valesca heeft met begeleiding van de zusjes Nijpjes Classis Black zelf opgeleid. Met haar sjieke merrie reed de amazone een nette proef die vooral punten scoorde op haar uitgestrekte gangen. De galop onderdelen waren mooi gesloten. De combinatie gaf een constant beeld met veel gedragenheid tijdens de gehele proef.

Chantal: “Ik ben zaterdag naar een aantal leerlingen wezen kijken om ze te kunnen begeleiden op het kampioenschap. Valesca was een van de leerlingen die deelnam. We zijn erg trots dat Valesca kampioen is geworden, ze reed een nette proef met weining storingen en ze gaf een mooi constant beeld. We hebben met Valesca fijn naar het kampioenschap toe getraind, en nu zullen wij ook doortrainen voor het Nederlands Kampioenschap. Dit zal 10 maart worden gehouden op de mooie accomodatie in Ermelo.
Valesca: Bij het losrijden voelde Classic al fijn aan, ondanks dat het ontzettend ingelopen was kon ik mezelf goed blijven concentreren. Ik ben ontzettend trots op Classic want ze was erg braaf. Ik kijk uit naar het Nederlands Kampioenschap, samen met Jessica en Chantal ga ik er fijn aan werken om haar optimaal voor te breiden.


Valesca en Classic Black

Op 11 februari zullen wederom in Heinkenszand de kampioenschappen plaats vinden voor de klasses M, Z en ZZ-licht.
Jessica zal in de klasse Z1 aan start komen met Zanta Zinzy en Vilando. In het Z2 verschijnt Chantal aan de start met de goedgekeurde dekhengst Resonanz. Inmiddels zijn ze beide hard aan het trainen voor de kampioenschappen. Wij zullen u op de hoogte houden van de resultaten!