Zondag 20 augustus werd er in Oud-Berijerland een Subtop wedstrijd verreden. Leerlinge van Dressuurstal Nijpjes, Jolanda Bevelander kwam hier aan start met haar merrie Sunshine in de klasse ZZ-Zwaar. Thuis runt Jolanda samen met haar vader een stal voor pension, africhting, opfok en het zadelmak maken. Ook geeft ze zelf nog vele lessen.

In de tropische hitte reed ze 2 zeer goede proeven, ze mocht namelijk een 3e en 4e prijs in ontvangst nemen met 62% en 60,86%. Hiermee heeft Jolanda haar punten bijeen om Lichte Tour te mogen starten!!

Chantal: “Jolanda is een hele fanatieke amazone die wekelijks trouw bij ons komt lessen, ze kwam bij ons omdat ze veel problemen had met de wissels. Na zeer intensieve trainingen om ook de basis bij te werken vloog ze door de klasses heen. Inmiddels mag ze Lichte Tour starten, wat een enorme prestatie is en zijn dan ook heel erg trots op haar!”

Jolanda Bevelander en haar merrie Sunshine

Niet alleen Jolanda zette een goede prestatie neer, ook 2 andere lesklanten waren op hun best in de hitte. Op Manege de Eendracht te Vrouwenpolder werd dit weekend een basis wedstrijd verreden.
Dylan de Ridder kwam met zijn merrie Devilies Sunny Day aan start in de klasse L1. Dylan lest nu ongeveer een jaar zeer regelmatig bij Jessica en Chantal en is woonzaam in België. Hij is in deze periode enorm vooruit gegaan, en mocht in zijn eerste proef dan ook het oranje erelint ophalen met 194 punten! In de tweede proef mocht hij wederom een winstpunt mee naar huis nemen!

Ook Merel van Wallenburg kwam aan start met haar Living Tornado, zij reed mee in de klasse L2 pony’s. Merel won beide proeven met een prachtscore van 203 en 190 punten!

Dressuurstal Nijpjes feliciteerd haar leerlingen met deze goede prestaties van afgelopen weekend!