In het eerste weekend van september barste de strijd al los in Ermelo, de Hippiade voor pony’s. In de klasse Z1 kwam lesklant Kimberly Mank aan start met haar Molenwiel’s Staysie. De combinatie lest al langere tijd bij Dressuurstal Nijpjes, en reist regelmatig van uit Rockanje naar Sint Laurens om trainingen te volgen.

In de eerste proef behaalde het duo een 3e plaats met een totaalscore van 64.8%. Uit een rubriek van 17 combinaties was dit genoeg voor de finale! In de finale scoorde ze een totaalscore van 61.37% en behaalde hiermee uiteindelijk een 5e plaats!


Kimberley met Molenwiel’s Staysie NK indoor 2010

Dressuurstal Nijpjes feliciteerd Kimberley met haar goede resultaten!

TC Champ of Class DVB kampioen bij Z2 pony´s!

De succesvolle valk TC Champ of Class DVB is kampioen geworden bij de Z2 DE pony´s. Champ heeft een jaar lang in training gestaan bij Dressuurstal Nijpjes voordat hij naar zijn nieuwe amazone ging. Chantal heeft de pony getraind en hierna geklasseerd tussen de paarden in de klasse Z1. Dit duo scoorde bij hun debuut ruim 70% en sloot deze wedstrijd met een overwinning af.

Chantal: “Het is erg leuk om te zien hoe goed Champ het doet onder zijn nieuwe amazone. Ik heb de pony altijd met veel plezier getraind, hij was werkwillig en bezat ook veel talent. We hopen dat de combinatie nog vele successen zullen weten te behalen!


Chantal Nijpjes met Champ.