Dit weekend startten twee leerlingen van dressuurstal Nijpjes in de zware tour. En dit deden zij niet zonder succes!

Maxime Lefeber kwam aan start in de klasse Prix st. Georges met de ruin Embleme du Defey. De combinatie behaalde een mooie score van 62,17%, dit zorgde weer voor een winstpunt erbij! Vooral het stapgedeelte en de galopappuyementen werden met mooie cijfers beoordeeld. In het drafgedeelte had de ruin een mooie gedragenheid en goede impuls. De wissels in de serie waren wat teruggesprongen, dit is weer een puntje ter verbetering. Over de gehele proef was Maxime erg tevreden en traint nu verder voor de volgende wedstrijd.

Ook leerling Jolanda Bevelander kwam aan start in de Intermediaire I. Ook zij behaalden een mooie score van 62,43% dit was tevens hun debuut in deze klasse. Jolanda zetten met haar Sunshine een fijne proef neer. Zij behaalden mooie cijfers voor de pirouettes en de galopseries. Ook Jolanda blikt terug op een mooie prestatie en werkt weer naar de volgende wedstrijd toe!

Jessica: ‘Ik ben erg tevreden over de mooie percentages van de leerlingen, ze zijn allebei erg fanatiek en luisteren aandachtig tijdens de lessen’