Zondag 12 Juni vond er in Bergen op Zoom een sup-top wedstrijd plaats.
Leerling Maxime Lefeber kwam aan de start met haar paard Embleme du defey, de stoere zwarte 19 jarige ruin,afstammeling van de hengst Galoubet A. Ze kwam aan de start in de klasse ZZ-zwaar.

Maxime lest al enige tijd bij Dressuurstal Nijpjes, eind Oktober 2010 maakt ze in overleg de overstap naar de klasse ZZ-zwaar. De eerste proef was goed voor 60.42% een 5e plaats, de 2e proef werd maar liefst beloond met 63.71% en daarmee een 2e plaats.

Maxime” Ik ben blij met afgelopen weekend. Me doel is om met Embleme de prix st. George te behalen. Dit had ik 2 jaar geleden niet durven dromen! We hebben de afgelopen tijd erg veel vooruitgang gemaakt, in het begin heb ik wat moeite gehad met de wissels maar met Jessica en Chantal heb ik hier in heel veel geleerd. Ik ben blij wat ik van Embleme nog kan leren en hoop me doel te bereiken. Ik ga er dan in de lessen samen goed, en vooral met veel plezier voor trainen!!”

Jessica” Maxime is een erg gedreven leerling, die duidelijk haar doel voor ogen heeft. Het is leuk om dan te zien dat het ook steeds beter in de ring gaat. Het is leuk om leerlingen te begeleiden naar Nationaal niveau. Het dan ook ons streven onze leerlingen zo hoog mogelijk opleiden, en dit doen we met veel plezier.”