Gisteren werd er op De Kroo wederom een wedstrijd verreden. Hierin kwamen veel van onze lesklanten aan de start en dit resulteerde in enkele mooie resultaten!

In het L1 reed Valesca Lefeber haar Classic Black in de eerste proef naar een goede score van 66.3%. De tweede proef was met een score van 67.7% goed voor een oranje lint.

In het L2 kwamen 2 lesklanten aan de start. Beide keren behaalde Arianne Kodde met Burano een eerste plaats. In de eerste proef scoorden zij maar liefst 72.3% en in de tweede proef 68%. Rowena Holslag reed met haar pony Zappa Supreme 65.3% bij elkaar tussen de paarden en eindigde hiermee op een vierde plaats. In het L2 bij de pony´s kon Rosa met Benapart wederom twee winstpunten mee naar huis nemen. Haar proeven werden beoordeeld met 61.3% en 60%.

Sabine Janssen maakte met Whisper´s Hope haar debuut in het M1. Hierin scoorden ze in de eerste proef een nette 61% en in de tweede proef behaalden ze met 63% een tweede plaats. Lavina Dijkstra behaalde met Iris tweemaal een winstpunt met 61.7% en 60.3%.

In het M2 reed Christina Labudzik haar paard Zaro met 63.7% naar een eerste plaats. In het Z1 werd wederom een winspunt (60.6%) behaald door Jessica van Belzen met Zodeste die nog niet zo lang geleden debuteerden op dit niveau. Het Z2 werd overtuigend gewonnen door Annemarie Hertzberger met Ventoux met scores van 65.8% en 62.1%.

Dames allen van harte gefeliciteerd met jullie mooie resultaten!