Niet alleen hebben de zusjes Nijpjes goede resultaten neergezet op de accomodatie van Stal de Kroo, ook hun lesklanten hebben hun visitekaartje achter gelaten. In verschillende klasses kwamen zij aan start, en maar liefst 3 leerlingen behaalde een ticket voor de finale!

Klasse L1: Valesca Lefeber
Klasse L2: Arjanne Kodde
Klasse M2: Christina Labudzik

In de klasse L1 kwam Valesca Lefeber aan start met haar merrie Classic Black. Het is een merrie uit de hengst Painted Black. Valesca lest al lange tijd bij Dressuurstal Nijpjes. Op de donderdag begon de combinatie al goed. Valesca wist de finale plaats te behalen door in de gewone proeven zeer goed te presteren. Ze had onder andere maar liefst een score van 71%. Van de ruim 30 start in deze klasse werd Valeska kampioen Zeeland Outdoor klasse L1!


Valesca: “Ik kan trots zijn op 4 succesvolle dagen Outdoor Zeeland met Classic Black.
Sinds augustus vorig jaar heb ik Classic als 3-jarig paard aangekocht en samen met Chantal en Jessica afgericht en opgeleid tot ons huidige niveau. Elke dag geeft dit paard mij ontzettend veel plezier en geluk. Classic is mijn eerste eigen paard en dat maakt het ook wat specialer. Ze is ontzettend leergierig en pakt alles snel op. Classic voelde dit weekend ontzettend fijn aan en dat was terug te zien in onze scores.
Ik wil zowel Chantal als Jessica enorm bedanken voor alle steun en hulp die zij mij vanaf het begin af aan hebben gegeven. Zonder jullie hadden we waarschijnlijk dit succes nooit behaald! Dankjewel voor alles.”

In de klasse L2 behaalde Arianne Kodde de finale met Burano K. Hij is een afstammeling van Santano x Balzflug. Arianne liet mooie constante proeven zien en behaalde zelfs een score van 70,33%. In de finale behaalde Arianne met een percentage van 67% een keurige 2e plaats! Arianne neemt waarschijnlijk deel aan de Zeeuws Kampioenschappen in de klasse L2.

Christina Labudzik wist een finale plaats te halen in de klasse M2 door in de gewone proeven scores te behalen van 68%. In het galopgedeelte werd de proef goed beoordeeld, en daarmee eindigde de combinatie op een mooie 4e plaats. Christina gaat nu verder doortrainen voor de Z1.

Jessica: “Ik vind het leuk om te zien dat onze leerlingen het zo goed gedaan hebben. Het was leuk om de leerlingen op wedstrijd te zien rijden. We zijn er trots op dat ze goede scores behaalden.”