Afgelopen weekend reden veel van onze lesklanten zich in de picture.

Op de wedstrijd bij De Kroo, waar ook Jessica aan deelnam, behaalde Christina Labudzik met Zaro een eerste plaats in het L1. De klasse L2 werd goed vertegenwoord door onze lesklanten. Valesca Lefeber won met Zip beide proeven. De derde plaats was voor Elsina Pelgrom met Wiseguy. Corné Gideonse behaalde met zijn paard Aktion K een tweede plaats in de tweede proef. In het M2 werd Samantha Miltenburg met Caratina Z één keer eerst en één keer tweede. Marjorie Nelis en United verschenen na een lange tijd weer op wedstrijd en behaalden in het M2 twee keer een derde plaats.

In Roosendaal startte Maxime Lefeber met Embleme Du Defey voor de vierde keer ZZ-Licht. In beide proeven behaalde de combinatie een winstpunt. In de tweede proef werden zij, in een startveld met 25 deelnemers, tweede met een score van 62.9%. Amber Muehlhaus behaalde met het paard Vulkaan een tweede (62.4%) en derde plaats (63.6%) in het ZZ-Zwaar.

Maxime: “Ik ben in 2008 komen trainen bij Jessica en Chantal. Op dat moment reed ik al Z2 met Embleme, maar de wissels wilden maar niet lukken. We zagen Jessica en Chantal op wedstrijd en hebben toen gevraagd of zij ons hierin wilden helpen. We hadden al op verschillende plaatsen getraind om aan de wissels te werken, maar zonder resultaat. Samen met Jessica en Chantal lukte het wel! Inmiddels kunnen we goed mee in het ZZ-licht en Embleme springt zelfs een serietje. Ik ben erg tevreden over de training en heb zin om Embleme verder door te trainen. Meiden: Bedankt!”

Van harte gefeliciteerd met jullie prestaties!